Draaloos Internet Heel leuk, draadloos internet. Maar het lukt niet altijd zonder deskundig advies.
 
     
 

Noodhulp nodig?    Bel direct           
020 8457676
voor een afspraak.
 
 

 

 
 

Computer Checkup Ook computers hebben checkups nodig. Toekomstige problemen worden zo voorkomen.
 
     
   
 
 
 
 
U kunt ons tijdens kantooruren bereiken via 020 8457676. Of u kunt mailen naar info@danielcomputerhulp.nl
  


                                                               Over Daniel Computerhulp
 
Daniel Computerhulp bestaat inmiddels 11 jaar. Ik ben blij een nog steeds groeiende klantenkring te hebben. Voor zover ik kan nagaan bestond tien jaar geleden het woord computerhulp nog niet eens. Het woord is bedacht tijdens een vrolijke brainstormavond toen we de hersens lieten kraken op zoek naar een term die mijn dienstverlening zo goed mogelijk kenschetste. Tegenwoordig noemt zelfs KPN de betreffende dienst 'computerhulp'.

Daniel Computerhulp is opgericht door mij, Daniel van Koert. Na ruim 11 jaar werkzaam geweest te zijn als systeembeheerder/ICT-medewerker binnen de muren van bedrijven als AT5, KLM, MeteoConsult en NormanAntivirus was ik toe aan iets nieuws. Ik merkte dat er veel vraag was naar betrouwbare, laagdrempelige computerhulp. Uitgevoerd door een deskundige uit de buurt die professionele hulp kon bieden aan zowel particulieren als het MKB. Daniel: "Ook het dagelijks in de file staan heb ik overigens graag achter mij gelaten. Ik werk nu in Amsterdam en Amstelveen. Voor mijn klanten in die regio zit ik altijd in de buurt en kan dus snel reageren op alle verzoeken".

De klant krijgt bij elk bezoek dezelfde deskundige over de vloer. Ik probeer de hulp vooral toegankelijk, laagdrempelig en informeel te maken, maar ook professioneel natuurlijk. Ik ben de schakel tussen mens en techniek. Bij mij staat persoonlijk contact, service en betrouwbaarheid nog hoog in het vaandel.


 
 Copyright (c) 2013 Daniel Computerhulp. Alle rechten voorbehouden.