Draaloos Internet Heel leuk, draadloos internet. Maar het lukt niet altijd zonder deskundig advies.
 
     
 

Noodhulp nodig?    Bel direct           
020 8457676
voor een afspraak.
 
 

 

 
 

Computer Checkup Ook computers hebben checkups nodig. Toekomstige problemen worden zo voorkomen.
 
     
     
 
 
 
U kunt ons tijdens kantooruren bereiken via 020 8457676. Of u kunt mailen naar info@danielcomputerhulp.nl
 
 Neem een gratis abonnement:


Met dat abonnement worden vragen die u per e-mail stuurt aan Daniel Computerhulp gratis vakkundig beantwoord. Met het gratis hulpprogramma dat wij bij het abonnement leveren kunt u simpel een 'screenshot' maken van een foutmelding op uw computer en die  naar ons e-mailen. Wij kunnen dan vaak op afstand gratis een diagnose stellen.

Diensten voor particuliere klanten:

Of u nu op een PC werkt of op een Apple, voor alle voorkomende computerproblemen kunt u contact opnemen met Daniel Computerhulp via 020 845 76 76. Deze nummers zijn bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 08:30 tot 17:30. Zaterdag zijn wij bereikbaar op afspraak. U kunt ook een e-mail sturen naar info@danielcomputerhulp.nl. Ik neem dan zo spoedig mogelijk contact met u op. 

Veel voorkomende werkzaamheden:

Het oplossen van problemen met uw e-mail. Idem met internet. Het installeren of weer aan de praat krijgen van apparaten, zoals printers, scanners, i-Pod. Het aanleggen van (draadloze) netwerken, en het oplossen van storingen hieraan. Het verhuizen van computers. Het adviseren over aanschaf van apparatuur en eventueel levering hiervan. Onderhoud en opschonen van de computer. Installatie van software. Ook het aansluiten van TV's en andere digitale apparaten hoort bij de diensten die ik bied.

Prijzen:

Voor het oplossen van een technisch probleem (bij u thuis) rekenen wij 40 . Wij gaan er daarbij van uit dat we het probleem binnen de daarvoor staande 30 minuten kunnen oplossen. Dat lukt ons in heel veel gevallen. Mocht het in uw geval niet lukken rekenen wij voor elk kwartier extra 10 .U kunt alleen betalen via ons mobiele pin-apparaat. U hoeft dan geen contant geld in huis te hebben.
 
 Copyright (c) 2013 Daniel Computerhulp. Alle rechten voorbehouden.