Draaloos Internet Heel leuk, draadloos internet. Maar het lukt niet altijd zonder deskundig advies.
 
     
 

Noodhulp nodig?    Bel direct           
020 8457676
voor een afspraak.
 
 

 

 
 

Computer Checkup Ook computers hebben checkups nodig. Toekomstige problemen worden zo voorkomen.
 
     
     
 
 
 
U kunt ons tijdens kantooruren bereiken via 020 8457676. Of u kunt mailen naar info@danielcomputerhulp.nl
 
Neem een gratis abonnement:


Met dat abonnement worden vragen die u per e-mail stuurt aan Daniel Computerhulp gratis vakkundig beantwoord. Met het gratis hulpprogramma dat wij bij het abonnement leveren kunt u simpel een 'screenshot' maken van een foutmelding op uw computer en die  naar ons e-mailen. Wij kunnen dan vaak op afstand gratis een diagnose stellen.

Systeembeheer:


Heeft u een bedrijf en bent u voor een soepel verloop van uw professionele activiteiten afhankelijk van computers, dan kunt u het systeembeheer laten verzorgen door Daniel Computerhulp. De meeste kleine bedrijven hebben geen systeembeheerder in vaste dienst en ook veel grote bedrijven kiezen ervoor om het beheer van hun ICT uit te besteden. In beide gevallen kan worden gebruik gemaakt van de diensten van Daniel Computerhulp.

Of u nu met PC's werkt of met Mac's, voor alle voorkomende computerproblemen kunt u contact opnemen met Daniel Computerhulp via 020 8457676.  Dit nummer zijn bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 08:30 tot 17:30. Zaterdag ben ik bereikbaar op afspraak. U kunt ook een e-mail sturen naar info@danielcomputerhulp.nl. Ik neem dan zo spoedig mogelijk contact met u op.


Incidentele computerhulp:
 
Wij kunnen ook op incidentele basis computerproblemen voor u oplossen. We kunnen zorg dragen voor aanleg en onderhoud van uw netwerk, het installeren en leveren van nieuwe computers en randapparatuur, het oplossen van problemen met internet, het oplossen van storingen aan (draadloze) netwerken, het installeren van software enz.


Wij hebben een scala aan mogelijkheden voor zakelijke dienstverlening op maat. Neem daarvoor gerust contact met ons op.

Prijzen:

Voor het oplossen van een technisch probleem (op uw zaak) rekenen wij 40 (ex BTW). Wij gaan er daarbij van uit dat we het probleem binnen de daarvoor staande 30 minuten kunnen oplossen. Dat lukt ons in heel veel gevallen. Mocht het in uw geval niet lukken rekenen wij voor elk kwartier extra 10 (ex BTW).


 
 Copyright (c) 2013 Daniel Computerhulp. Alle rechten voorbehouden.