Draaloos Internet Heel leuk, draadloos internet. Maar niet voor amateurs. Lees verder...
 
     
 
Noodhulp nodig? Bel direct Daniel Computerhulp voor advies. Lees verder...
 
     
 
Computer Checkup Ook Computers hebben checkups nodig. Lees verder...
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Systeembeheer, maar ook incidentele computerhulp voor zakelijke klanten.
Heeft u een bedrijf en bent u voor een soepel verloop van uw professionele activiteiten afhankelijk van computers, dan kunt u het systeembeheer laten verzorgen door Daniel Computerhulp. De meeste kleine bedrijven hebben geen systeembeheerder in vaste dienst en ook veel grote bedrijven kiezen ervoor om het beheer van hun ICT uit te besteden. In beide gevallen kan worden gebruik gemaakt van de diensten van Daniel Computerhulp.

Of u nu met PC's werkt of met Mac's, voor alle voorkomende computerproblemen kunt u contact opnemen met Daniel Computerhulp via 020 8457676 of 06 250200 98. Deze nummers zijn bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 08:30 tot 17:30. Zaterdag ben ik bereikbaar op afspraak. U kunt ook een e-mail sturen naar info@danielcomputerhulp.nl. Ik neem dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

 
 
Onze zakelijke systeembeheer-arrangementen:

Bedrijven voor alle computertechnische zaken terecht bij Daniel Computerhulp. Er zijn 5 verschillende arrangementen voor zakelijk systeembeheer, maar uiteraard kunt u ook een afspraak maken voor maatwerk.

De Systeembeheer Arrangementen: SB Start / SB Klein / SB Basis / SB Standaard / SB Professioneel. Details en prijzen vindt u hier.

Maar ik kan ook op incidentele basis computerproblemen voor u oplossen. Ik kan zorg dragen voor aanleg en onderhoud van uw netwerk, het installeren en leveren van nieuwe computers en randapparatuur, het oplossen van problemen met internet, het oplossen van storingen aan (draadloze) netwerken, het installeren van software enz.

Wij hebben een scala aan mogelijkheden voor zakelijke dienstverlening op maat. Neem daarvoor gerust contact met ons op.

 

 
Zakelijke Klanten
Mijn zakelijke klanten zijn erg afhankelijk van goed functionerende computers. Ik houd ze aan de praat. Lees verder...
Daniel Computerhulp
Daniel Computerhulp bestaat binnenkort zeven jaar. Een groeiende klantenkring maakt gebruik van de diensten. Lees verder...
Nieuwsbrief
Mijn nieuwsbrief houdt u op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen. Tevens krijgt u tips voor een goed functionerende computer. Lees verder...
 


Home    |    Werkgebied   |    Over Daniel Computerhulp    |    Algemene Voorwaarden    |    Contact

Copyright (c) 2008 Daniel Computerhulp. Alle rechten voorbehouden.